Friday, August 29, 2008

Mas Kahwin Yang Hilang


EBOOK "MASKAHWIN YANG HILANG"


Buku ini, akan menerangkan kepada anda tentang asas-asas teknik pengurusan kewangan yang betul KHUSUS untuk orang-orang bujang yang sedang berusaha mengumpukan duit untuk perkahwinan mereka. Di dalam buku ini , anda akan didedahkan dengan :-
18 Tips bagaimana anda boleh berjimat dan mengumpulkan wang sehingga RM10,000 dengan mudah
6 Cara bagaimana anda dapat mangawal serta melangsaikan hutang anda dengan cepat.
Kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh orang ramai apabila cuba mengatasi masalah kewangan mereka dan bagaimana hendak mengelakkannya.
10 Cara bagaimana anda boleh meningkatkan pendapatan anda
CONTOH - Bagaimana seorang pemuda menjana pendapatan sehingga RM3,000 dalam masa 5 jam dengan hanya berdiri di khalayak ramai. (Bukan meminta sedekah)
Rahsia bagaimana memperolehi rezeki yang melimpah ruah seperti yang telah dijanjikan oleh Allah khusus untuk mereka yang ingin mendirikan rumahtangga.
3 Perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda membuat sebarang kerja-kerja sampingan untuk menambah pendapatan. Jika tidak, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak wang!
Serta berbagai lagi rahsia serta tips yang menarik yang boleh dijadikan panduan hidup anda di dalam mengharungi kehidupan sebelum dan selepas berumahtangga
Kini! Anda tidak perlu lagi merasa gusar dan melalui detik-detik yang memeritkan di dalam hidup anda seperti menahan lapar dan menjamu mee segera setiap hari. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah DAPATKAN buku ini, BACA, FAHAMKAN segala ILMU yang terdapat di dalamnya dan AMALKAN. Insyallah, masalah yang anda hadapi di dalam mencari & mengumpul wang untuk perkahwinan akan dapat diatasi dengan mudah dan lancar.KISAH SAYA..
Buku ini ditulis berdasarkan pengalaman hidup saya. Dahulu, saya juga seperti anda, baru tamat belajar, mempunyai kekasih dan sudah gatal mahu kahwin..Oh!. Sedangkan kerja tetap masih belum ada dan hutang pula keliling pinggang.
Tetapi, alhamdulilah.. berkat ILMU daripada pembacaan serta bergaul dengan orang-orang yang berpengalaman luas di dalam bidang pengurusan kewangan, saya berjaya mendirikan rumahtangga pada usia 24 tahun. Saya bukanlah dari golongan orang yang "berada" di mana, si ibu dan bapa akan men"sponsor" segala perbelanjaan perkahwinan anak mereka. Bapa saya adalah seorang pekebun kecil dan ibu saya pula hanyalah seorang suri rumah. Oleh itu, jika mahukan apa-apa di dalam hidup ini, saya perlu berusaha sendiri.
Alhamdullilah, selain berjaya melangsungkan perkahwinan di usia yang muda, saya juga telah berjaya melangsaikan hutang pinjaman PTPTN saya yang berjumlah RM23,527.87 dalam masa 1 tahun 4 bulan sahaja. Semuanya berbekalkan ilmu yang terdapat di dalam buku "Maskahwin Yang Hilang".
Bukan sekadar itu sahaja, berbekalkan ILMU yang terdapat di dalam buku ini juga, saya berjaya melangsaikan hutang pinjaman kereta saya dalam masa 4 tahun, membeli sebuah apartment , menghasilkan wang berpuluh-puluh ribu ringgit sebulan dan apa yang lebih penting.. membina sebuah kehidupan rumahtangga yang bahagia tanpa perlu risau mengenai masalah kewangan.


Klik di sini untuk mendapatkan e-book ini http://www.maskahwin.com/index.php?ref=nurulatiqah

No comments: